Loading...
Maandag - Vrijdag 8:30 - 17:00 uur

Menu

Fensterbau Frontale uitgesteld

02 maart 2020

Het bedrijf Nürnberg Messe heeft besloten de Fensterbau Frontale uit te stellen. De beurs zal niet plaatsvinden van 18-21 maart aanstaande, maar op een nader te bepalen datum in 2020. De reden voor het uitstel is de toegenomen verspreiding van het coronavirus en de bijbehorende feedback van bezoekers en de industrie.

We verwelkomen deze beslissing op basis van onze verantwoordelijkheid voor de gezondheid van onze klanten, zakelijke partners en werknemers. Uiteraard keken we erg uit naar ontmoetingen op onze stand. Maar de gezondheid van ons beursteam en van al onze gasten staat voorop. 

In de tussentijd werken we actief aan een plan om onze product- en systeeminnovaties en onze nieuwe diensten op alternatieve manieren aan onze partners te presenteren.

We hopen op begrip. Actuele informatie over de beurs is ook te vinden op de officiële website van Fensterbau Frontale: https://www.frontale.de/en

Laten we samen hopen dat algemene preventieve maatregelen en noodzakelijke maatregelen een verdere verspreiding van het virus kunnen voorkomen.

Vragen of een afspraak maken?
Ons team helpt u graag.