Loading...
Maandag - Vrijdag 8:30 - 17:00 uur

Menu

1e K-VISION kozijnenleverancier met Kiwa Covenant "Circulair Ondernemen"

05 november 2020

De Jong Rutten (onderdeel van de Hanssen Group) nam op 1 oktober 2020 als eerste kunststof kozijnenleverancier het "Covenant Circulair Ondernemen" in ontvangst uit handen van Kiwa. Hiervoor controleerde en beoordeelde Kiwa het gevoerde bedrijfsproces rondom het circulaire ondernemen.

De cirkel rond
De Jong Rutten heeft als verdieping op het Kiwa Covenant Circulair Ondernemen van profine een eigen traject doorlopen waarmee het circulaire proces ook bij de K-VISION partner is vastgelegd en bewezen. Dit is een mooie aanvulling op het Kiwa Covenant dat profine als eerste systeemleverancier begin dit jaar in ontvangst mocht nemen. Kiwa heeft alle processen beoordeeld en vastgesteld dat profine met het K-VISION kunststof profielsysteem een circulaire werkwijze hanteert. Nu is de cirkel rond en staat ook onomstotelijk vast dat zowel profine als partner De Jong Rutten circulair ondernemen in de breedste zin van het woord.

Circulair partner
De Jong Rutten kan zich nu met recht een 100% circulair partner van K-VISION noemen. Jelmer Bijlsma, Technisch Specialist & Architecten Advisieur van K-VISION: "Circulair ondernemen is een thema waarbij alle schakels en partners van belang zijn. Wij zijn dan ook trots op deze certificering bij K-VISION partner De Jong Rutten en diverse initiatieven bij andere partners.".

 

 

Vorige

Volgende

Vragen of een afspraak maken?
Ons team helpt u graag.