Loading...
Maandag - Vrijdag 8:30 - 17:00 uur

Menu

Het eerste proCoverTec metallic project in uitvoering

20 juli 2018

Dit voorjaar is er in Krimpen aan den IJssel gestart met een grootschalig onderhoud van de Gouden Regen flat. Naast diverse maatregelen voor een energielabel A+ krijgt het gebouw een indrukwekkende metamorfose. De K-VISION kunststof kozijnen worden uitgevoerd in de metallic uitvoering van proCoverTec.
In combinatie met het frisse witte pleisterwerk en de verticale steenstrips kwam er deze week een prachtig pand achter de steigers vandaan.

Na de metamorfose:

Gouden Regen krimpen aan den IJssel procovertec metallic

Voor de metamorfose:

 Gouden Regen krimpen aan den IJssel

Schipper Kozijnen heeft al vele projecten met proCoverTec gedaan en had nu de wereldwijde primeur met de metallic uitvoering. proCoverTec, herkenbaar aan de mat satijnen uitstraling, is nu uitgevoerd in de kleur Titanium. De look & feel van proCoverTec wordt in deze kleur nog levendiger door de toevoeging van subtiele glinsteringen. Door veranderende lichtinval ontstaat er elke keer een ander effect. Een ware eye catcher in het totaalplaatje van de 81 woningen.

procovertec metallic titanium

procovertec metallic titanium

Hemubo, specialist in strategische renovatie en onderhoud van vastgoed, heeft met zijn eigen ontwerpafdeling gekozen voor deze unieke kleurstelling. De realisatie van dit grote project is enkele maanden geleden gestart. Ze werken op innovatieve en duurzame wijze aan de grote renovatie. Een grote zijde van het pand werd deze week uit de steigers gehaald. Hét moment waarop zichtbaar wordt welke metamorfose het pand heeft ondergaan.

Doel van de renovatie is naast de nieuwe looks ook een energiezuiniger gebouw. Door diverse maatregelen heeft het gebouw straks een energielabel A +. De nieuwe kunststof kozijnen dragen hier aan bij in combinatie met extra isolerend glas. Daarnaast komt er een efficiënte centrale verwarmingsinstallatie in het gebouw en worden de gevel, het dak en de vloeren geïsoleerd. De werkzaamheden duren naar verwachting nog tot het einde van 2018.

Gouden Regen krimpen aan den IJssel procovertec metallic

Gouden Regen krimpen aan den IJssel procovertec metallic

Vragen of een afspraak maken?
Ons team helpt u graag.