Loading...
Maandag - Vrijdag 8:30 - 17:00 uur

Menu

Jelmer Bijlsma Adjunct-Directeur profine Nederland    

01 maart 2021

Bart de Weger (66) is al meer dan 40 jaar werkzaam bij profine Nederland, waarvan ruim 30 jaar als directeur. Jelmer Bijlsma (36) zal zich in zijn functie van Adjunct-Directeur gaan voorbereiden en Bart  opvolgen als directeur.
Jelmer Bijlsma heeft een technische achtergrond en is de afgelopen jaren binnen profine werkzaam geweest als Technisch Specialist en Architecten Adviseur.    

Bart de Weger: “Na ruim 30 jaar aan het roer geef ik de leiding graag over aan de volgende generatie. Jelmer heeft zich de afgelopen vier jaar bewezen binnen het bedrijf op zowel technisch als commercieel vlak. Ik ben blij dat we mijn opvolging intern hebben kunnen regelen en ervan overtuigd dat profine met Jelmer als directeur de continuïteit van het sterke merk K-VISION zal blijven waarborgen.” 

Focus op digitalisering, data-analyse en circulariteit

Met Jelmer in zijn nieuwe rol zal de koers van profine Nederland nog sterker liggen op zijn specialismen digitalisering, data en circulariteit.  Jelmer trok de kar in het traject rondom het Kiwa Covenant Circulair ondernemen en heeft een passie voor misschien wel de snelst groeiende trend in de Nederlandse bouwwereld; BIM. Jelmer Bijlsma “Ik kijk er naar uit om de strategie rondom circulariteit, data- analyses en digitalisering verder vorm te geven met het team en onze K-VISION Partners. Mijn missie is om de komende jaren te werken aan de doelstelling Nederland circulair in 2050 en daarbij de voordelen van K-VISION kunststof kozijnen als duurzame oplossing in te zetten.” 

Jelmer Bijlsma

 

Vacature 

profine Nederland heeft een sterk en flexibel team door een goede mix van kennis, ervaring en persoonlijkheden. Aan dit team hopen wij op korte termijn een Technisch Specialist en Architecten Adviseur toe te voegen. 

Naar de vacature

Vragen of een afspraak maken?
Ons team helpt u graag.