Loading...
Maandag - Vrijdag 8:30 - 17:00 uur

Menu

Jelmer Bijlsma nieuwe Directeur profine Nederland

01 mei 2021

Jelmer Bijlsma is per 1 mei de nieuwe directeur van profine Nederland. Met Jelmer in zijn nieuwe rol zal de koers van profine Nederland nog sterker liggen op zijn specialismen digitalisering, data en circulariteit. Met ingang van 30 april heeft Bart de Weger profine Nederland verlaten in verband met zijn pensioengerechtigde leeftijd. Bart was meer dan 40 jaar werkzaam voor profine Nederland waarvan ruim 30 jaar als directeur. 

Bart heeft met zijn team diverse innovatieve en commerciële successen behaald, waardoor profine zich met recht marktleider mag noemen met het K-VISION profielsysteem voor kunststof kozijnen op de Nederlandse markt.  Hij gaat als zelfstandig adviseur o.a. voor profine GmbH nog een aantal projecten begeleiden. 

Per 1 mei jl. is het stokje overgedragen aan Jelmer Bijlsma die de afgelopen 4 jaar bij profine werkzaam is geweest als technisch specialist en architecten adviseur, waarvan het laatste half jaar een voorbereidende fase voor zijn nieuwe functie.

Bart de Weger: “Na ruim 30 jaar aan het roer geef ik de leiding graag over aan de volgende generatie. Jelmer heeft zich de afgelopen vier jaar bewezen binnen het bedrijf op zowel technisch als commercieel vlak. Ik ben blij dat we mijn opvolging intern hebben kunnen regelen en ervan overtuigd dat profine met Jelmer als directeur de continuïteit van het sterke merk K-VISION zal blijven waarborgen.” 

Focus op digitalisering, data-analyse en circulariteit
Met Jelmer in zijn nieuwe rol zal de koers van profine Nederland nog sterker liggen op zijn specialismen digitalisering, data en circulariteit. Jelmer trok de kar in het traject rondom het Kiwa Covenant Circulair ondernemen en heeft een passie voor misschien wel de snelst groeiende trend in de Nederlandse bouwwereld; BIM. 

Jelmer Bijlsma: “Ik kijk er naar uit om de strategie rondom circulariteit, data- analyses en digitalisering verder vorm te geven met het team en onze K-VISION Partners. Mijn missie is om de komende jaren te werken aan de doelstelling Nederland circulair in 2050 en daarbij de voordelen van K-VISION kunststof kozijnen als duurzame oplossing in te zetten.” 

Vragen of een afspraak maken?
Ons team helpt u graag.