Loading...
Maandag - Vrijdag 8:30 - 17:00 uur

Menu

15 mei 2018

Er staan drie nieuwe factsheets online. Het gaat om factsheets met samenvattingen van testresultaten van het KOMO attest, SKG inbraakveiligheid en het Efectis rapport brandwerendheid. 

Brandwerendheid
profine heeft in 2006, als eerste in Nederland, het brandwerende kunststof kozijn geïntroduceerd. K-VISION kozijnen zijn door Efectis (centrum voor brandveiligheid) zwaar beproefd d.m.v. een groot aantal brandtesten. De waarden die gehaald zijn lopen op tot 60 minuten brandwerendheid. Bekijk en download hier de complete samenvatting met de belangrijkste testresultaten.

Komo attest Kunststof Gevelelementen 
Ons K-VISION profielsysteem is volgens BRL 0703 “Kunststof Gevelelementen” gecertificeerd. Dit houdt in dat het voldoet aan de eisen gesteld in het bouwbesluit en de kwaliteitseisen uit de markt. Met het KOMO-attest voor het K-VISION systeem wordt verklaard dat K-VISION gevelelementen, mits de verwerkingsvoorschriften in acht worden genomen, geschikt zijn om te worden toegepast in een bouwwerk dat moet voldoen aan het Bouwbesluit. Bekijk en download het factsheet hier. 

Inbraakwerendheid 
Ons K-VISION profielsysteem is SKG** gecertificeerd, wat inhoudt dat het voldoet aan de strenge eisen op het gebied van inbraakwerendheid uit het bouwbesluit. Met deze certificering, vastgelegd in een KOMO attest, voldoen inbraakwerende K-VISION kozijnen eveneens aan het politiekeurmerk veilig wonen (PKVW). Bekijk en download de complete samenvatting van het Komo attest hier


 

Vragen of een afspraak maken?
Ons team helpt u graag.